Badoo kao najbrojnija dating stranica u Hrvatskoj

BADOO - POGLEDAJ I OCIJENI PORNIĆE


Badoo je postao globalna senzacija skoro preko noći, odkad je napravljena u 2005. godini. Badoo ima više od 489 milijuna korisnika, a svakog tjedna tamo izbriše profil oko 100 tisuća ljudi jer su nekoga upoznali.


Posjetite našu početnu stranicu Triplx i pogledajte dobre porniće sa Badooa, kako se tinejdžerka žestoko jebe na prvom spoju, ili kako student dolazi na kavu k svojoj susjedi koja je potajno oženjena i na Badoou, dok je muž na poslu, pa joj liže pičku i jebe ju od pozadi.


NA BADOOU IMA NAJVEĆI IZBOR SVEGA


Badoo je u Hrvatskoj popularniji nego Tinder ili bilo koja druga dating stranica, kralj internet datinga, lajkanja i chatanja.  Nema tko nije čuo za Badoo, u Hrvatskoj dostupan više od desetak godina sa odlično aktivnom zajednicom, tako da se ne trebate brinuti hoćete li dobiti lajk ili odvesti djevojku na kavu(čitaj:seks). Potrebna je veća vidljivost vašeg profila i dobre slike, nakon toga cure stižu same od sebe. Preporučujemo da probate uzeti Premium verziju ako ste u mogućnosti, baš iz razloga jer će Vas vidjeti više djevojaka, a možda je baš neka od tih savršena za Vas.

Nimfomanke, oženjene, ili samo je možda prekinula sa dečkom i traži ONS(One night stand) Na Badoo-u ima svega, samo treba dovoljno tražiti.


Registracija na Badoo traje nekoliko minuta, samo Vam je potreba email adresa ili broj mobitela. Kada uđete unutra postoje nebrojene opcije što raditi prvo, mi preporučamo da malo pogledate tko je na Badoou iz Vašeg grada, možda nekoga i poznajete. Nakon toga polako krenite uređivati svoj profil, napišite dobar description jer djevojke vole osim slike i pročitati nešto zanimljivo o vama.